llafos

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LLAFOS jokal. dhe kal. bise

  • Flas, them, fjalos; kuvendoj, bisedoj. Ç'llafos kështu? E llafosëm menjëherë këtë punë.