lezar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LEZAR m.

  • 1. Thupër e hollë, e cila vihet mbi furkat që të kapen lastarët e degët e hardhisë.
  • 2. Dru i hollë e i drejtë, ku varen pastërmatë dhe suxhukët.