leqendisje

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LEQENDISJE f. bised.

  • 1. Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve LEQENDIS, LEQENDISEM.
  • 2. shih LEQENDI,~A 2.