latuar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LATUAR mb.

  • Që është gdhendur dhe është bërë me faqe të lëmuara, që ka marrë faqe; që është gdhendur dhe ka marrë formën e caktuar, i skalitur. Gur (mermer) i latuar. Dru (tra) i latuar. Dërrasë e latuar. Bisht sëpate i latuar.