larisk

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LARISK mb.

  • 1. Që është i larmë në trup, që është me lara të vogla (zakonisht për shpendët dhe për bagëtitë). Gjel larisk. Pulë lariskë. Lopë (dele, dhi) lariskë. Viç larisk. Mushkë lariskë.
  • 2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.