Jump to content

lari

Nga Wiktionary

LARI f.

  • 1. Të qenët lara-lara; larmi.
  • 2. biol. Grup i veçantë në klasifikimin sistematik të kafshëve dhe të bimëve, që ka disa veçori të ndryshme nga përbërësit e tjerë të po atij nënlloji, nënndarje brenda nënllojit; varietet. Lari e rrallë. Laritë e nënllojit. Laritë e bimëve (e kafshëve).