lamë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LAMË f. zool.

  • Kafshë e viseve të Amerikës së Jugut, afërsisht sa një dhi e madhe, që ka lesh të mirë dhe që shërben si kafshë ngarkese.