lakoç

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LAKOÇ m.

  • 1. Kafshë e tredhur (zakonisht për kuajt dhe qetë).
  • 2. mospërf. Burrë që s'është i aftë nga ana seksuale.
  • 3. Përd. mb. sipas kuptimeve të emrit. Kalë (ka) lakoç. Burrë lakoç.