lëvizur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

LËVIZUR mb.

  • 1. Që është sjellë nga një vend tjetër, që nuk është i atij trualli, i hedhur. Dhe i lëvizur.
  • 2. shih LËVIZSH/ËM (i), ~ME (e) 3, 5.