kuvendshtruar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUVENDSHTRUAR mb.

  • Që di të kuvendojë e të bisedojë shtruar, që bisedon ngadalë dhe me pjekuri. Burrë kuvendshtruar.