kurrillë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KURRILLË f. zool.

  • Zog shtegtar, me trup të madh e me pendë të përhime, me këmbë të gjata e me qafë të gjatë si të lejlekut dhe me sqep të shkurtër. Tufë kurrillash. Fluturojnë (shtegtojnë) kurrillat.