kurohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUROHEM vetv.

  • 1. Jam nën mbikëqyrjen e vijueshme të mjekut dhe zbatoj këshillat që më jep ai për t'u shëruar nga një sëmundje a për të përmirësuar gjendjen shëndetësore; bëj një kurë të caktuar, mjekohem. Kurohej prej kohësh.
  • 2. Pës. e KUROJ.