kupon

Nga Wiktionary

KUPON m.

  • Copë letre, që shkëputet nga fleta e një blloku biletash, çeqesh a faturash dhe ka një vlerë të caktuar për të blerë ose për të marrë diçka; latë. Dha kuponin. Grisi (preu) kuponët.