kungatë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUNGATË f. fet.

  • Buka dhe vera e ashtuquajtur e bekuar, që u jep prifti besimtarëve ortodoksë kur i kungon (në vendet ku vepron feja e krishterët ).