kumbisem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KUMBISEM vetv.

  • Mbështetem diku për t'u çlodhur, për të fjetur etj., bie menjëherë në shtrat. Kumbisem të fle. U kumbis dhe e zuri gjumi menjëherë.