kulturoj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KULTUROJ kal.

  • I jap kulturë dikujt, e pajis me njohuri, me dituri dhe me edukatë të mirë; bëj që të kulturohet. Kulturon rininë.