ksenofob

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KSENOFOB m.

  • 1. Ai që urren çdo gjë të huaj, që nuk pranon asgjë të huaj dhe e hedh poshtë a e mohon atë fare.
  • 2. përd. mb. sipas kuptimit të emrit.