kryeministri

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRYEMINISTRI f.

  • Aparati i Këshillit të Ministrave; selia ku zhvillohen mbledhjet e këtij këshilli; ndërtesa ku punojnë kryeministri, zëvendësit e tij dhe aparati përkatës. Me urdhër të kryeministrisë. E thirrën në kryeministri.