kros

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KROS I m. sport.

  • Vrapim me shumë pjesëmarrës, që bëhet zakonisht në vende të hapura me pengesa natyrore dhe në lartësi të mëdha. Kros pranveror. Kros popullor. Kros fushor. Fituesit e krosit. Kampionati kombëtar (lokal) i krosit. Bëj kros. Marr pjesë në kros.

KROS II m.

  • Qeros.