krol

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KROL m. sport.

  • 1. Mënyrë e shpejtë notimi, që bëhet duke zhytur kokën në ujë dhe duke këmbyer radhazi krahët e këmbët. Noton me krol.
  • 2. Përd. mb. sipas kuptimit të emrit. Not krol. Stil krol.