kristalizim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRISTALIZIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve KRISTALIZOJ, KRISTALIZOHET. Kristalizimi i kripës. Kristalizimi i gjuhës letrare kombëtare.