kriptogame

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRIPTOGAME f. vet. bot.

  • Grup bimësh (si kërpudhat, fieri; etj.), që nuk çelin lule dhe nuk bëjnë fryte të vërteta, që i kanë organet e riprodhimit të fshehta dhe që shumëzohen me spore; bimë pa lule.