kreko

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KREKO ndajf. bised.

  • 1. Me rroba të reja dhe të hekurosura, me rroba të ngrira, fringo; gjithmonë i veshur mirë, i hekurosur dhe i pastër. Vishej (mbahej) kreko. Rri kreko.
  • 2. Pa thyer e pa përkulur kurrizin, me trupin drejt si filiz. Qëndron (ecën) kreko.