krahëshkruar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRAHËSHKRUAR mb. poet.

  • Që i ka krahët me ngjyra të ndryshme e të bukura, që i ka krahët të shkruar (për shpendët dhe për disa insekte). Pëllumb (zog, flutur) krahëshkruar.