krahëlehtë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KRAHËLEHTË mb.

  • Që i ka krahët të lehtë, që fluturon lehtë dhe pa u ndier (për shpendët dhe për disa insekte). Zog (flutur) krahëlehtë.