kosto

Nga Wiktionary

KOSTO f. ek.

  • Shpenzimet materiale dhe sasia e punës së gjallë, që duhen për të prodhuar diçka. Kosto e lartë (e ulët). Kostoja e prodhimit. Kostoja e jetesës shpenzimet që i duhen njeriut për të jetuar. Ngritja (ulja) e kostos.