koreografi

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOREOGRAFI art.

  • Arti i valles dhe i baletit; mjeshtëria për të vënë në skenë balete. Koreografia popullore. Zhvillimi i koreografisë. Merret me koreografi.