kopshtar

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOPSHTAR m.

  • Ai që merret me mbjelljen e bimëve në kopsht dhe kujdeset për rritjen e tyre; mjeshtër kopshti. Kopshtar i mirë. Puna (mjeshtëria) e kopshtarit.
  • Qen kopshtari (kopshti, bahçevani) shih te KOPSHT,~I.