konspirator

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KONSPIRATOR m.

  • 1. Ai që punon e vepron fshehurazi kundër organeve qeveritare, ai që vepron në mënyrë konspirative; ai që mban të fshehtë veprimtarinë e një organizate ilegale dhe anëtarët e saj.
  • 2. Komplotist.