komit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOMIT m. hist.

  • Kryengritës që dilte malit e luftonte për lirinë e atdheut dhe për drejtësi shoqërore kundër shtypësve e shfrytëzuesve. Çeta e komitëve. Doli komit.