kolit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOLIT m. mjek.

  • Ënjtje a mahisje e zorrës së trashë. Vuan nga koliti.

KOLIT kal. dhe jokal.

  • shih NGJIT I.