kolerik

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOLERIK mb. psikol.

  • Që është i gjallë dhe i papërmbajtur; energjik dhe shumë i lëvizshëm, që i shfaq ndjenjat aty për aty. Temperament kolerik. Tip kolerik. Njeri kolerik.