kolegj

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOLEGJ m.

  • 1. Shkollë e mesme ose e lartë në disa vende të Evropës dhe të Amerikës.
  • 2. drejt. Këshill i posaçëm pranë Gjykatës së Lartë. Kolegji civil (penal, ushtarak). Kolegji i Gjykatës së Lartë.