kokrrohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOKRROHEM vetv.

  • 1. vet. veta III Ndahen nga grupi dhe bashkë me disa të tjerë formojnë një grup a një varg më vete; shpërndahen, bëhen kokrra-kokrra. U kokrruan krushqit.
  • 2. Ndahem e veçohem nga të afërmit dhe nga shokët e mi, mbetem e jetoj fill i vetëm.
  • 3. Pës. e KOKRROJ.