koklavitur

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOKLAVITUR mb.

  • 1. Që është ngatërruar keq, që është bërë lesh e li. Lëmsh (fill, litar) i koklavitur.
  • 2. fig. Që është ngatërruar keq, që është ndërlikuar dhe është bërë i vështirë për ta zgjidhur. Çështje (punë) e koklavitur.