koklavit

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOKLAVIT kal.

  • 1. Ngatërroj një fije; i prish radhën, e bëj lesh e li; e pështjelloj; kund. shkoklavit Koklavit litarin (perin).
  • 2. fig. E ngatërroj keq një çështje, e ndërlikoj dhe e bëj të vështirë për ta zgjidhur; kund. shkoklavit. E koklaviti çështjen (punën).