kokallë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOKALLË f.

  • 1. Kockë, eshtër.
  • 2. vet. mat. Kockat e mëdha të legenit në anën e majtë e të djathtë të ijëve. Ra dhe theu kokallat.