koçek

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KOÇEK m.

  • 1. Thark drithi, ku ruhen zakonisht kallinjtë e zhveshur të misrit. Fut (mbaj) në koçek.
  • 2. Dollap ushqimesh, i bërë prej thuprash, prej dërrasash ose me rrjetë teli, ku mbahen bulmeti dhe ushqime të tjera, çarranik. Vë në koçek.