kloun

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KLOUN m.

  • 1. Artist cirku që i bën spektatorët të qeshin me lëvizjet, me veshjen dhe me veprimet e tij të shkathëta.
  • 2. mospërf. shar. Njeri që sillet e vepron në shoqëri si palaço.