kloroform

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KLOROFORM m.

  • Lëng pa ngjyrë, me erë dehëse si të eterit, që avullohet shpejt dhe që përdoret zakonisht në mjekësi. I dhanë kloroform. E vunë në gjumë me kloroform.