klarinetë

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KLARINETË.

  • Klarineta eshte vegël muzikore frymore, e pajisur me një gjuhëz dhe me një fyell me tetëmbëdhjetë vrima e me disa çelësa, që mbaron në trajtën e një borie. I bie klarinetës. Shoqëroj me klarinetë. Dëgjohej klarineta.hucigxigxitxigxiycfoygouv0uvu0v igcutxitxitxogcoy