keqadministrim

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KEQADMINISTRIM m.

  • Administrim që nuk bëhet ashtu siç kërkohet dhe si duhet, administrim i keq i diçkaje. Keqadministrimi i ekonomisë (i pasurisë socialiste, i pronës së përbashkët).