kategorizohem

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KATEGORIZOHEM vetv.

  • 1. Arrij të marr kategorinë sipas punës, aftësisë dhe shkallës së kualifikimit.
  • 2. Pës. e KATEGORIZOJ.