kas

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAS ndajf.

  • Me dy këmbët e parme përpjetë dhe duke u mbështetur vetëm në dy këmbët e prapme (për kalin, mushkën etj.). U ngrit kas.