karrapuc

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KARRAPUC m.

  • 1. Lëmsh i ngjeshur, shuk i fortë.
  • 2. fig. Njeri i fortë, i zoti dhe i vendosur. Paska qenë karrapuc!
  • 3. përd. ndajf. Si lëmsh, shuk; gërmuq, kruspull. Ishte mbledhur karrapuc.