kare

Nga Wiktionary
Shko tek: lundrim, kërko

KARE ndajf.

  • Shkurt, duke i marrë krejt prapa e anash dhe duke i lënë pak më të gjatë në pjesën e përparme të kokës (për flokët). Me flokët kare. Qethem (pres flokët) kare.