karabina

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KARABINA f.

  • Ndërtesë që i janë bërë muret e çatia, por nuk është suvatuar dhe nuk i janë vënë dyert e dritaret; ndërtesë e pambaruar plotësisht nga brenda. Ngre (ndërtoj) karabinanë. Përfundoi si karabina.