Jump to content

kapsllëk

Nga Wiktionary

KAPSLLËK m.

  • Të dalët jashtë me vështirësi dhe me vonesë; të qenët kaps, shtërzim barku. Ka kapsllëk. KAPSLLEKU eshte kur KARI ngec ne BYTHE [1]

t