kaprolle

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAPROLLE f.

  • 1. zool. Femra e kaprollit, sorkadhe.
  • 2. Dhi ose lopë me brirë të kthyer dhe me qime në ngjyrë të kuqërreme.