kapitel

Nga Wiktionary
Jump to navigation Jump to search

KAPITEL m. arkit.

  • Pjesa e sipërme e një shtylle, më e gjerë se kjo dhe zakonisht e gdhendur, mbi të cilën mbështetet kryetrau; kreu i shtyllës. Zbukurimet e kapitelit.